Concurs Muralla Òptica

Les autèntiques ulleres de moda les tens a Muralla Òptica

Participa en els nostres concursos i guanya unes autèntiques ulleres

que regala Muralla Òptica de Blanes.

 

Participa i guanya

Aquestes fantàstiques ulleres  busquen amo!!

 

Si tens nassos participa i podràs guanyar unes ulleres maquíssimes que et regala Muralla Òptica de Blanes...
Atents perquè volem saber més esports que no estiguin apuntats en la llista d'a baix i que es puguin realitzar a la Ciutat Esportiva.

Llista d'esports: Aeròbic, arts marcials, bádminton, ball esportiu, boxa, escacs, futbol, futbol sala, gimnàstica dirigida, gimnàstica esportiva, gimnàstica ritmica, hándbol, hoquei patins, kick boxing, patinatge artístic, ping pong, tennis, tennis taula, twirling, voleibol...

Envia'ns un email i entraràs automàticament en el sorteig d'unes Polaroid N1H1

 

Sabies que...

El pavelló poliesportiu de Blanes és la peça més important de la CEB, l'edifici compta amb una superfície esportiva de 7.000 m2 i 6 pistes reglamentàries per donar ús al mateix temps de tot tipus d'esdeveniments esportius. Amb unes instal·lacions completament modernes és considerat com un dels més importants i innovadors de tot l'estat. 

Participa i guanya!!

En l'últim concurs volíem saber els esports que es podien practicar en el pavelló de la CEB, però per culpa d'uns problemes nostres la pregunta no va arribar a veure's íntegrament, així que van participar només uns pocs. Tornem a formular la pregunta i entre tots els participants sortejarem com no, unes fantàstiques ulleres de moda que regala Muralla Òptica de Blanes. Els que van participar anteriorment no es preocupin perquè ja estan apuntats en la llista per al sorteig.

 
 
 
 
 

Amb Muralla Òptica tot es veu molt millor!!

17/02/2017 Xavi Blázquez darrer participant radiant per a la foto de rigor, normal es el nou guanyador de les autentiques ulleres Polaroid que regala @MurallaOptica de Blanes en tots els nostres concursos. Moltes felicitats!!

 

Estrena nou look amb Muralla Òptica

10/06/2015 L'última guanyadora del concurs @yolifh78 Yolanda posa així de somrient amb les seves noves ulleres de moda que @MurallaOptica li acaba de regalar. Ens diu que li agrada molt els nostres concursos i ens anima a seguir endavant amb el nostre treball fotogràfic perquè diu mostra de la millor manera com és l'esport local actualmente.


 

Muralla Òptica t'acosta més a l'esport

24/01/2014 Els nostres concursos són originals, divertits i a tothom li agrada participar!!. A la foto Kimi Ridaura jugador de la #oklliga recollint el seu premi. Ens comenta que segueix la nostra pàgina web des que la coneix, fa ja uns quants anys i que ara la visita cada dia, ja sigui per una cosa o una altra diu que sempre hi ha alguna cosa interessant, moltes gràcies pel teu comentari i felicitats Kimi per aquest gran premi!!


 

Muralla Òptica de Blanes vol que tinguis bona vista

15/11/2013 Les fantàstiques ulleres de moda que regala Muralla Òptica ja té amo!! Aquesta tarda el guanyador de l'últim concurs s'ha acostat com no, a la botiga del carrer Muralla de Blanes per recollir les seves noves Polaroid, les que més li han agradat, enhorabona Josep Maria Samos i moltes gràcies per participar!!


 

Muralla Òptica de Blanes sempre amb l'esport!!

 18/09/2013 Des que els nostres concursos tenen premi el nombre de participants ha augmentat considerablement i això es gràcies a Muralla Òptica. Perquè els nostres concursos siguin més atractius regala al guanyador de cada concurs unes fantàstiques ulleres de moda. Això si que és col·laborar!!. @roca_jordi va venir a recollir a la botiga Muralla Òptica de Blanes el seu premi, unes Polaroid N1H1. ¡¡Enhorabona Jordi!!.