Participa i guanya unes autèntiques ulleres que et regala Òptica Muralla.

Amb Muralla Òptica tot es veu molt millor!!

17/02/2017 Xavi Blázquez darrer participant posa radiant per a la foto de rigor, normal es el nou guanyador de les autentiques ulleres Polaroid que regala @MurallaOptica de Blanes en tots els nostres concursos. Moltes felicitats!!

Participa en els nostres concursos i guanya unes autèntiques ulleres que et regala Muralla Òptica de Blanes.

 Estrena nou look amb Muralla Òptica!! 

10/06/2015 L'última guanyadora del concurs @yolifh78 Yolanda posa així de somrient amb les seves noves ulleres de moda que @MurallaOptica li acaba de regalar. Ens diu que li agrada molt els nostres concursos i ens anima a seguir endavant amb el nostre treball fotogràfic perquè diu mostra de la millor manera com és l'esport local actualmente.

Muralla Òptica t'acosta més a l'esport

24/01/2014 Els nostres concursos són originals, divertits i a tothom li agrada participar!!. A la foto Kimi Ridaura jugador de la #oklliga recollint el seu premi. Ens comenta que segueix la nostra pàgina web des que la coneix, fa ja uns quants anys i que ara la visita cada dia, ja sigui per una cosa o una altra diu que sempre hi ha alguna cosa interessant, moltes gràcies pel teu comentari i felicitats Kimi per aquest gran premi!!


Muralla Òptica de Blanes vol que tinguis bona vista

15/11/2013 Les fantàstiques ulleres de moda que regala Muralla Òptica ja té amo!! Aquesta tarda el guanyador de l'últim concurs s'ha acostat com no, a la botiga del carrer Muralla de Blanes per recollir les seves noves Polaroid, les que més li han agradat, enhorabona Josep Maria Samos i moltes gràcies per participar!!


Muralla Òptica de Blanes sempre amb l'esport!!

 18/09/2013 Des que els nostres concursos tenen premi el nombre de participants ha augmentat considerablement i això es gràcies a Muralla Òptica. Perquè els nostres concursos siguin més atractius regala al guanyador de cada concurs unes fantàstiques ulleres de moda. Això si que és col·laborar!!. @roca_jordi va venir a recollir a la botiga Muralla Òptica de Blanes el seu premi, unes Polaroid N1H1. ¡¡Enhorabona Jordi!!.