Participa i guanya unes fantàstiques ulleres que et regala Òptica Muralla de Blanes

El coach més mediatic gràcies a Òptica Muralla

03/06/2020 Ens trobem en la fase 2, això és motiu d’alegria i per a Joaquim Caballero encara més. El “coach preferit” pels nostres seguidors en el concurs (Millor equip de la comarca), s’ha acostat a recollir el seu premi, unes fantàstiques ulleres de sol marca Arnette que regala @murallaoptica . Les que més li ha agradat. Enhorabona!

Que bé et queden aquestes ulleres!

16/06/2019 Paula Rueda, la guanyadora de l'últim concurs Muralla Òptica,  ens mira radiant amb les seves estupendes ulleres. Una vegada més plasmant somriures alegres d'estiu. Felicitats!

A instagram també es fan regals!

16/01/2019 Òptica Muralla de Blanes sempre col-laborant amb nosaltres. Aquestes fantàstiques ulleres Polaroid són per a Jaume Carenas que posa somrient per a la foto. Enhorabona!

Amb Òptica Muralla es veu millor!

17/02/2017 Xavi Blázquez darrer participant posa radiant per a la foto de rigor, normal es el nou guanyador de les autentiques ulleres Polaroid que regala @MurallaOptica de Blanes en tots els nostres concursos. Moltes felicitats!

Nou look amb  Muralla Òptica!

10/06/2015 L'última guanya-dora del concurs @yolifh78 Yolanda posa així de somrient amb les seves noves ulleres de moda que @MurallaOptica li acaba de regalar. Ens diu que li agrada molt els nostres concursos i ens anima a seguir endavant amb el nostre treball fotogràfic perquè diu mostra de la millor manera com és l'esport local actualmente.

Muralla Òptica t'acosta a l'esport!

24/01/2014 Els nostres con-cursos són originals, divertits i a tothom li agrada participar!!. A la foto Kimi Ridaura jugador de la #oklliga recollint el seu premi. Ens comenta que segueix la nostra pàgina web des que la coneix, fa ja uns quants anys i que ara la visita cada dia, ja sigui per una cosa o una altra diu que sempre hi ha alguna cosa interessant, moltes gràcies pel teu comentari i felicitats Kimi per aquest gran premi!

Volem que tinguis bona vista!

15/11/2013 Les fantàstiques ulleres de moda que regala Muralla Òptica ja té amo!! Aquesta tarda el guanyador de l'últim concurs s'ha acostat com no, a la botiga del carrer Muralla de Blanes per recollir les seves noves Polaroid, les que més li han agradat, enhorabona Josep Maria Samos i moltes gràcies per participar!

Muralla Òptica de Blanes sempre amb l'esport!

18/09/2013 Des que els nostres concursos tenen premi el nombre de participants ha augmentat considerablement i això es gràcies a Muralla Òptica. Perquè siguin més atractius regala al guanyador de cada concurs unes fantàstiques ulleres de moda. Això si que és col·laborar!!. @roca_jordi va venir a recollir a la botiga Muralla Òptica de Blanes el seu premi, unes Polaroid N1H1. Enhorabona Jordi!.