L'esport local des del meu angular!

Segueixo l'esport que tim més a prop, dels partits que és juga'n a casa i amb la meva càmera de fotos a sobre, vaig xino-xano per fer un gran reportatge i s'escau fins i tot compondre un himne (*). Pedro Hormigo


GRUPTARRADELLASCUP d'hoquei patins

(*) Va ser en la quarta edició d'aquest gran esdeveniment internacional esportiu,  la Tarradellas Cup d'hoquei patins, quan es va presentar el nou himne del Blanes amb la música de Bizarre, grup pop-rock molt conegut i originari de Blanes i lletra de Pedro Hormigo, un servidor.

Més informació a FECAPA

Els meus "primers" passos

Fent el que més m'agrada!

Dibuixant caricaturista en la revista del meu poble! Trenta-vuit anys tenia el 2003 i no vaig desaprofitar l'ocasió de fer el que més m'agradava, a nivell hobby. Va ser una experiència molt gratificant. La foto és del 2005, l'equip al complet celebrant el 10è aniversari de la revista ACTUAL de Udo Baumann.

Primera columna d'opinió

D'aquesta publicació ja fa quinze anys, exactament el 15 de juny del 2005, al @lesportiuGIR de @elpunt. Va ser la meva primera col·laboració en un diari esportiu comarcal, aquí va començar tot i tot seguit va vindre més, futbol català a @sport, @DiarideGirona i altres esports a @AgenciaArea11 ...

Cada vegada més esports

Volia fer més coses, com la idea de tenir una secció pròpia, d'esport en algun mitjà local, no només de futbol, sinó de bàsquet o també d'hoquei patins i el CafèambLlet, el setmanari de les comarques d'Alt Maresme i La Selva em va donar l'oportunitat d'afer. Vaig gaudir molt!

Al 2007 neix Portal7.es

Tantes fotos que enviava als diaris, vaig pensar perquè no crear un portal web i posar-les totes? Doncs a @diarioas vaig ser notícia: Portal7.es cuida dels clubs de casa, dels esportistes que porten la seva vida tan quotidiana com la de qualsevol i fan gran l'esport que més ens envolta. /M.Á.S.