Les autèntiques ulleres de moda les tens a Muralla Òptica

Participa en els nostres concursos i guanya unes autèntiques ulleres

que regala Muralla Òptica de Blanes.

L'esport local vist des del meu gran angular!

Cada cap de setmana des de fa anys segueixo l'esport local, el que tenim més aprop, miro que partits es jugen a casa i amb la meva càmera de fotos marcho a veure'ls. Ja sigui futbol, basquet, hoquei o qualsevol esport que es practiqui per la zona, ja em va bé per a fer un reportatge i s'escau fins i tot puc compondre un himne (*). /Pedro Hormigo


GRUPTARRADELLASCUP d'hoquei patins

(*) Va ser en la quarta edició d'aquest gran esdeveniment internacional esportiu,  la Tarradellas Cup d'hoquei patins, , quan es va presentar el nou himne del Blanes amb la música de Bizarre, grup pop-rock molt conegut i originari de Blanes i lletra de Pedro Hormigo, un servidor.

Més informació a FECAPA

Els meus "primers" passos

Fent el que més m'agrada!

Trenta-vuit anys tenia al 2003 i no vaig desaprofitar l'ocasió de fer el que més m'agradava, a nivell hobby, dibuixant caricaturista de premsa en la revista mensual del meu poble. Va ser una experiència molt gratificant. La foto és del 2005, l'equip al complet  celebrant el 10è aniversari de la revista ACTUAL de Udo Baumann.

Primera columna d'opinió

D'aquesta publicació fa ja quince anys, exactament el 15 de juny del 2005 en el @lesportiuGIR de @elpunt. La guardo amb especial carinyo per ser la meva primera col·laboració en un diari esportiu comarcal. Aquí va començar tot, després va vindre futbol català a @sport, @DiarideGirona i altres esports a @AgenciaArea11 ...

Cada vegada més esports

Al 2005  volia fer més coses  i la idea de tenir una secció esportiva en algun mitjà local que parlara d'esports, però no només de futbol, sino també de basquet o de hoquei patins, m'agradava molt. I això va ser gràcies al CafèambLlet, el setmanari en aquells dies de les comarques d'Alt Maresme i La Selva. Vaig gaudir molt del meu treball mentre va durar .

Al 2007 neix Portal7.es

Quan veia la quantitat de fotos que enviava als diaris i  només publicaven una, vaig pensar perqué no crear una pàgina web i posar-les  totes? @diarioas: "Portal7.es està enfocada als clubs de casa, als esportistes que comparteixen la seva vida tan quotidiana com la de qualsevol", a aquests campions anònims sense els quals no gaudiríem de l'esport que més ens envolta./M.Á.S.