Les autèntiques ulleres de moda les tens a Muralla Òptica

Participa en els nostres concursos i guanya unes autèntiques ulleres

que regala Muralla Òptica de Blanes.


Portal7.es un aparador dedicat a l'esport local i comarcal...

Donar màxima cobertura a l'esport que més ens envolta

Estem oberts a tots els esportistes que practiquen l'esport que més li agrada, ja sigui a nivell individual o en grup, futbol, hoquei patins, básquet, tennis, atletisme, natació, arts marcials... tothom té un lloc reservat al nostre portal.

Ha passat tota una dècada ja d'aquell 6 d'Octubre del 2006

Data assenyalada en el nostre diari per ser el dia que es va crear el nostre web, arribar a més gent era l'objectiu. Sens dubte Internet va ser el millor que ens ha passat, des de llavors hem anat creixent en simpatitzants que ens segueixen ja sigui per mera curiositat, participant en els nostres concursos o ben fent un cop d'ull a les nostres fantàstiques instantànies.

Sigui pel que sigui, benvinguts siguin!!
Des que ens acostem al pavelló anem descobrint esports que abans no seguíem i cal dir que compten amb la mateixa intensitat i emoció que la resta. Un dels quals més ens ha sorprès l'hoquei sobre patins, tant que vam decidir compondre un himne.

Va ser en l'edició IV TARRADELLAS CUP de hoquei sobre patins, us deixem un retall de premsa que hem rescatat de la FECAPA : "En aquest esdeveniment s'ha presentat el nou himne del  Blanes amb lletra de Pedro Hormigo i música de Bizarre"  grup pop-rock molt conegut i originari de Blanes

El video amb la música de l'himne, donin-li al play i gaudeixin-ho!!

Gaudeixin de tot l'esport que ens envolta!!

Hi ha quantitat d'esports que cada dia descobrim al nostre portal i des d'aquí intentem donar-li ressò amb les nostres imatges, entre-vistes, concursos i esdeveniments que sempre van  lligats amb l'esport local i comarcal.

Si vols col·laborar amb alguna notícia, informació del teu equip o esport favorit aquí estarem encantats de respondre't gratament.