V Trofeu Som Superior, Som Superior Sport i Hoquei Muralla Òptica


Els millors tècnics reben a Lloret el premi Som Superior

26/06/2013  L'Evenia Hotels & Congress Center de Lloret de Mar va acollir la cinquena edició dels premis Som Superior. Arnau Sala (Figueres) va ser el tècnic revelació de Tercera; Toni Carrillo (Cerdanyola), el tècnic revelació de 1a Catalana i Jose Martos del C.P.Tordera tècnic revelació Muralla Òptica en hoquei patins. Pedro Dólera (Europa), Nacho Castro (Peralada) i Eduard Masmiquel (Breda) van ser premiats com els millors entrenadors. Fotos Remimages.com

Sobre aquestes línies veiem els trofeus de la gala que va estar dirigida magistralment per Albert Bassas de RAC1, Pedro Dólera millor entrenador per segon cop, Jordi Sala recull el premi en nom de Nacho Castro i Eduard Masmiquel, moltes felicitats a tots!!

Arnau Salas tècnic revelació recull el seu merescut premi, Toni Carrillo entrenador del Cerdanyola també i José Martos com a millor entrenador d'hoquei sobre patins recull el trofeu que atorga Muralla Òptica al millor tècnic de la temporada. Enhorabona a tots!!

 

IV Trofeu Som Superior, Som Superior Sport i Hoquei Muralla Òptica


13/06/2012/Carlos de Frutos En la nit d'ahir el web portal7.es va celebrar la 4ª edició dels 'TROFEUS SOM SUPERIOR', guardons que reconeixen la tasca dels entrenadors de Tercera Divisió, Primera i Segona Catalana, obrint també una petita finestra a l'hoquei patins. Els guanyadors de les diferents categories surten de les votacions que els internautes seguidors de portal7.es porten a terme en l'esmentada plana.

La gala es va celebrar a l'EVENIA OLYMPIC HOTEL de Lloret de Mar, i en la mateixa van ser premiats, en clau futbolística, Alberto Fernandez (Rubí) -millor entrenador de Tercera-, Agustín Vacas (Prat) -entrenador revelació de Tercera-, Manel Moya (Vilassar) -millor entrenador Primera Catalana-, Juanjo García (Júpiter) -entrenador revelació de Primera Catalana- i Xenxo Granados (Abadessenc) -millor entrenador de Segona Catalana-. També va ser reconegut Pere Barceló Roca com a millor àrbitre de la província de Girona. Van entregar trofeus, entre d'altres, l'ex entrenador de Guíxols i Blanes, Xavi Lozano, els periodistes Jordi Gastó i Ángel Garreta (Remimages) o Manolo Gol (Sport).

Tots els premiats van posar junts amb els seus guardons per a la foto de família. Imatges gentilesa del mestre Àngel Garreta

 

Alberto Fernández recull el premi de la mà de Jordi Bonet, delegat comarcal de la FCF, Manel Moya per segon any consecutiu millor entrenador de 1ª catalana, Xenxo Granados millor de 2ª Catalana i Judit Mercader de Radio Blanes amenitzant magistralment la gala.

Agustín Vacas tècnic revelació de tercera Divisió (G.5), Juanjo García millor de 1ª Catalana (G.2), i Pere Barceló millor àrbitre gironí. A l'apartat d'hoquei patins Jordi Roca millor entrenador premi que concedeix per segon any consecutiu Muralla Òptica de Blanes.

Els premis "Som Superior" sonen molt bé a internet!

Font: www.fcf.cat

13/06/2012 Premi Som Superior al Millor Àrbitre Gironí. Dimarts 12 de juny al complex EVENIA OLYMPIC RESORT, patrocinat per portal7.es i amb la presència entre d'altres del delegat de la FCF sr. Jordi Bonet, així com del delegat del CTAFC Salvador Elias i el Vocal Jordi Jaldón. El premi va recaure en el Pere Barceló Roca que ha realitzat una excel·lent temporada que l'ha permés classificar-se per la fase d'ascens a 2a B. També es van lliurar els reconeixements als millors entrenadors de 3a Divisió, de 1a Catalana i de 2a Catalana grup 1.

Font: www.naciodigital.cat

12/06/2012 Xenxo Granados, l'entrenador del CE Abadessenc, ha estat reconegut com a millor entrenador del grup 1 de Segona Catalana en el marc dels Premis Som Superior que organitza el Portal 7, dedicat a l'esport català. Els guardons es lliuren aquest dimarts a Lloret i Granados hi assisteix acompanyat del segon entrenador Lluís Ibáñez.

 

III Trofeu Som Superior, II Som Superior Sport i Hoquei Muralla Òptica


Els millors tècnics de Tercera Divisió i Catalana reben el seu reconeixement als 'Som Superior'

08/06/2011/Àngel Garreta Els millors tècnics de Tercera Divisió i Primera Catalana, segons els vots dels internautes de Portal7.es, van donar-se cita ahir a Lloret de Mar per rebre el seu reconeixement en una gala que va complir amb la seva tercera edició, consolidant-se dins el panorama de reconeixements nacionals al futbol català. Pedro Dólera i Manel Moya van ser els guanyadors de les respectives categories. Miki Carrillo i Pere Vila, les revelacions.

L'hotel Evenia Olimpic Resort va acollir un any més la gala dels 'Som Superior', premis pensats per valorar el mèrit dels tècnics de les dues primeres divisions 100% catalanes de l'esport rei. Els internautes van escollir fa uns dies a Pedro Dólera, tècnic de l'Europa, com el millor de Tercera Divisió. El reconeixement de tècnic revelació de la categoria, que l'any passat va ser pel propi Dólera, va caure a mans de Miki Carrillo. El president de la Muntanyesa, Emilio Llamas, va recollir el premi en nom seu, en trobar-se la 'Monta' en plena preparació de la tornada de les semifinals del play-off d'ascens a Segona B.

A Primera Catalana, els vots dels usuaris de Portal7.es van donar com a guanyador a Manel Moya, del Vilassar de Mar. La revelació d'aquesta divisió va ser Pere Vila, tècnic del Vic. En total, més de 3.000 persones van dipositar el seu vot al portal esportiu durant la present temporada. Els premis 'Som Superior', que enguany també han reconegut al millor tècnic de la màxima categoria d'hoquei, presentaran més novetats pensant ja en 2012.

Pedro Dólera, millor tècnic de Tercera / Foto: Remimages.com

 

Tots ells guanyadors dels trofeus / Foto: Remimages.com

Ramón Benito millor tècnic de hoquei sobre patins premi que atorga Muralla Òptica, Manel Moya millor entrenador de 1ª Catalana, Emilio Llamas president de la Montanyesa en representació del seu entrenador Miki Carrillo que no ha pogut assistir ja que el seu equip està jugant els play off d'ascens ha recollit el premi revelació de Tercera Divisió i Pere Vila del Vic revelació en 1a Catalana / Foto: Remimages.com

 

Anunci del trofeu "SOM SUPERIOR" per a la temporada 2010/2011


Judit Mercader de Radio Blanes ens presenta els premis i les novetats que tenim preparats per a aquesta temporada que començarà molt aviat, la 2010/2011, a més ens refresca la memòria amb un petit repàs del que es va esdevenir en la gala anterior, dóna-li al play!!

 

II Trofeu Som Superior i Som Superior Sport


25/05/2010 El sensacional complex turístic Evenia Olympic Resort de Lloret de Mar ha estat novament escenari per albergar el lliurament dels premis "SOM SUPERIOR" d'aquest any. A l'acte van assistir nombroses personalitats del món de l'esport, especialment del futbol català, presidents, entrenadors, jugadors, directius, han volgut estar en la gala 2010, entre els quals també es trobava el regidor d'esports de la Vila de Lloret de Mar, campió del món com a jugador d'hoquei i actual entrenador del C.H.LLORET, Iván Tibau i Ragolta, va aprofitar l'ocasió per comentar que estaria bé per a la temporada que ve premiéssim també al millor entrenador de la OK LLIGA. Va assistir també Bernat Bafaluy responsable de premsa de la F.C.F. en la seva intervenció va dir que el trofeu és un reconeixement que a poc a poc es va consolidant com a premi important i que a més és únic en l'Estat. Al Trofeu SOM SUPERIOR premi que atorga Portal7.es al Millor Entrenador de Tercera Divisió del grup català se li uneix a partir d'ara un altre reconeixement més gràcies a la inestimable col·laboració del diari SPORT, el SOM SUPERIOR SPORT que es lliura al Tècnic Revelació de la temporada.

El Trofeu SOM SUPERIOR d'aquesta temporada al millor entrenador del grup de Tercera Divisió ha estat segons els interenautes de Portal7.es para Oriol Alsina de la U.E.Llagostera i el trofeu SOM SUPERIOR SPORT, premi que atorga el diari SPORT al tècnic revelació de la temporada és per a Pedro Dólera del C.E.Europa, ¡¡ENHORABONA CAMPIONS!!

Els premis "Som Superior" sonen molt bé a internet!

Font: www.ceeuropa.cat Pedro Dólera va rebre el trofeu a entrenador revelació de la temporada a la segona edició dels premis 'Som Superior', que concedeix el lloc web esportiu 'Portal7.es' i que dirigeix de forma magistral Pedro Hormigo. A Lloret de Mar va tenir lloc ahir la gala on es va triar com a millor tècnic a Oriol Alsina, entrenador del Llagostera, un dels equips de moda a Catalunya.

 

Trofeu Som Superior al millor entrenador de 3ª Divisió G.5º


02/06/2009 Aquest vespre s'ha celebrat la primera edició del trofeu al millor entrenador de Tercera Divisió (G. 5º) en el gran complex turístic Evenia Olympic Resort de Lloret de Mar. Ha assistit a la gala el delegat de la F.C.F. a la Comarca de la Selva, el senyor Jordi Bonet, que va agrair la invitació a l'acte i en nom del senyor Jesús Farga president de la F.C.F. que no ha pogut estar present avui per motius de les properes eleccions. Ens va augurar bones perspectives al nostre guardó, trofeu que va lliurar gustosament al flamant guanyador, Paco Carballo entrenador del C.D.Blanes. També van assistir membres de la directiva del club blanenc, el president Isaías Salinas, l'entrenador del Femení Juan Corpas, Francisco Carballo (Pare), Francisco fill, els jugadors Edu Urdiales, Manu Guerrero en representació de la primera plantilla, i mitjans esportius com el Diari de Girona, Diari Sport, Radio Marina, El Recvll de Blanes.

La primera edició del trofeu "SOM SUPERIOR" que atorga Portal7.es ha comptat amb la inestimable col·laboració de MURALLA ÒPTICA, EVENIA HOTELS, SOM GESTIÓ, ESPORTS PUJADÓ, CONSTRUCCIONS SALINAS i DJ JOAN.