LA DECISIÓ FINAL DE LA FCF

Pregunta que ronda pel cap de tots

21/05/2020 On jugaran els nostres equips la propera temporada? Des dels clubs van sortint noticies de renovacions i fitxatges "estrella", però no sabem encara com quedaràn estructurades les lliges pel curs vinent, si haurà descens directe o potser premiaran als que van quedar tercers clasificats. Aquest dimecres 27 de maig la Federació Catalana de Futbol comunicarà el desenllaç final. Cal estar atents!

CLUB BÀSQUET BLANES
Josep Pérez Miralpeix deixarà de ser el president la propera temporada.

16/05/2020 En una carta de comiat, ha volgut deixar clar que la decisió ja estava presa abans que arribés l'actual situació sanitària pel COVID-19. "Ha estat 17 temporades al càrrec, viscudes de manera intensa i amb la satisfacció de col·laborar pel creixement d'una entitat amb 62 anys d'història". Podeu llegir la carta sencera al instagram i twitter del @cbblanes

Que passarà la pròxima temporada?

10/05/2020 #3cat16 El C.F.Tordera líder indiscutible en la clasificació amb 57 punts, va guanyar a casa davant la AD Sauleda per quatre gols a dos. Era la jornada 23,  últim partit de lliga de la temporada 2019/2020. Ara espera impacient saber la decisió final que prengui la FCF.

El CFLloret comença a agafar forma!

12/05/2020 #1cat1 El C.F.Lloret ja ha començar a perfilar l'equip cara a la pròxima temporada i a través de twitter està donant a conèixer els noms del jugadors que seguiran al capdavant. Renovacions importants com la de Edu Poderoso, Marc Vilà, Nil Pàmies entre altres.

El CBBlanes ho té clar!

14/05/2020 #basquet2cat  No hi ha més temporada que la que es presenta ara, la 2020/2021. Per això el CBBlanes afina braços per fer-la bona i aspirar ben alt. Marc Milian Ferri, dorsal 24 diu que serà extranya per tot el que estem passant pero hi ha moltes ganes i aniran a tope per l'ascens. Som-hi!

Les autèntiques ulleres de moda les tens a Muralla Òptica de Blanes